• Nederlands
  • Deutsch

Onze accommodaties

Blaue SperlingAm Bach

In combinatie met ons vakantiehuis 'Blaue Sperling' kunnen groepen tot 14 personen hier vakantie vieren. Beide huizen staan in het dorp Steinthaleben op een afstand van ongeveer 250 meter van elkaar.
Het huis Am Bach is in stijl gerestaureerd, modern ingericht en voorzien van vele gemakken. Kunstenaar Duve van Boggelen heeft de aankleding verzorgd.

Omgeving Groepen

Unieke kunstwerken van meerdere kunstenaars, zowel aan de wand als driedimensionaal, geven het huis een eigen inspirerende sfeer. Het huis heeft drie tweepersoons slaapkamers en een divan op de overloop.

Het huis Blaue Sperling is in mediterane stijl vorm gegeven, kleurrijk ingericht en voorzien van vele gemakken. Een ander uitgangspunt was om zoveel mogelijk milieubewust met energie om te gaan. Daarom is er een zonneboiler en wordt het huis verwarmd met een houtkachel. Indien nodig is er eenvoudige elektrische bijverwarming. Vele mozaieken en met zorg gekozen details geven het huis een eigen inspirerende sfeer.
Het huis heeft 3 2-persoons slaapkamers, waarvan 2 met eenpersoonsbedden en in de woonkamer een slaapbank en 2 divans.

Het huis Am Bach staat op een erf van ca. 300 m2. Voor kinderen is de beschutte binnenplaats een veilige speelmogelijkheid, voor het gezin een prettige plek om bijvoorbeeld te barbecuen. Een groot deel van het erf is bestraat en in combinatie met 2 overdekte terrassen biedt het hofje voor groepen van 18 personen een prettige omgeving om te verblijven,