• Nederlands
  • Deutsch

Meer informatie en reserveren

Algemene voorwaarden<

Vincent Drost & Duve van Boggelen
+49 (0) 176 - 344 55 211
info@davidu.info

Over ons

DuveVincent

Ruim 20 jaar zijn wij een team. Centraal in ons leven staat vormgeven. Dat doen we, naast onze werkzaamheden als kunstenaars, ook door het opknappen van oude huizen die we een eigen karakter en sfeer mee willen geven.


Klussen aug. 2008

Wij, Duve van Boggelen en Vincent Drost, zijn sinds augustus 2008 de trotse bezitters van dit voormalige boerenhuis in deze fantastische omgeving. We waren direct gegrepen door de prettige atmosfeer die in het huis en de tuin hangen. Het stond toen 4 jaar leeg en was de 20 jaar daarvoor als vakantiehuis gebruikt door de originele bewoners. Het huis was nog geheel in vooroorlogse stijl, zoals een 'trockenklo' en verwarming met kolenkachels.

Wij hebben riool en aardgas laten aansluiten, de eleKtrische installatie laten vernieuwen, geïsoleerde vensters geplaatst en centrale verwarming en badkamer en WC laten installeren. Vervolgens is het hele huis door ons opnieuw gestuct. Bij de verbouwing zijn zoveel mogelijk originele details behouden. We hebben gewerkt met de materialen die bij het huis en de stijl passen, zoals leemstuc, lampen en meubels die in het huis aanwezig waren.

Kunsthaus DAVIDU

Naast dit vakantiehuis hebben we tot eind 2014 samen Kunsthaus DAVIDU in Kalkar-Appeldorn gerund. Duve is kunstenaar en verzorgt daarnaast cursussen Schilderen en tekenen. Vincent heeft, naast de inzet voor Kunsthaus DAVIDU, een adviesbureau voor re-integratie en kennismanagement. Klik op de foto hiernaast voor meer informatie over Kunsthaus DAVIDU.