• Nederlands
  • Deutsch

Onze accommodatie

SlapenWonen

Het huis is in stijl gerestaureerd, modern ingericht en voorzien van vele gemakken. Kunstenaar Duve van Boggelen heeft de aankleding verzorgd. Unieke kunstwerken van meerdere kunstenaars, zowel aan de wand als driedimensionaal, geven het huis een eigen inspirerende sfeer.

Het woongedeelte op begane grond bestaat uit woonkamer, eetkamer, keuken, hal en toilet.

Omgeving Tuin

Bijzonder is het voorportaal waar je kan genieten van de eerste en laatste zonnestralen.

Via de trap kom je op de eerste etage met hal, badkamer en 3 slaapkamers. De zolder wordt niet gebruikt. Het totale oppervlak van het woon- en slaapgedeelte is 120 m2. Naast het woongedeelte zijn meerdere bijgebouwen aanwezig.

Het huis staat op een erf van ca. 300 m2. Het geheel heeft een nostalgische uitstraling en brengt je terug in grootmoederstijden. Authentieke elementen zijn behouden, zoals een oud bad voor waterspelletjes en voormalige varkensstal met trog. Van een van de schuren is een overdekt terras met doorgang naar het beekje gemaakt. In de zitkuil is een klein terras voor de avondzon.
Voor kinderen is de beschutte binnenplaats een veilige speelmogelijkheid, voor het gezin een prettige plek om bijvoorbeeld te barbecuen. Een groot deel van het erf is bestraat en de auto kan desgewenst op het terrein worden geparkeerd.